Voor Quality Health Safety and Environment afdelingen maakt PrefixMedia speciale manuals. Deze worden ook wel aangeduid met Noodklapper, Installation Checklist, Emergency Checklist of Quick Reference Guide.

Wij zijn specialist op het gebied van het ontwerp en productie van QHSE (HSEQ)-manuals. U kunt steeds via internet zelf de inhoud aanpassen in uw brandportal.

 QHSE, HSEQ en VGWM

De termen Health, Safety en Environment worden ook vaak weergegeven met de Nederlandse termen VGWM: Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu. In bepaalde organisaties staan gezondheid, veiligheid en milieu zo hoog in het mission statement dat er specifieke expertise hiervoor aanwezig is. Bijvoorbeeld bij productie-omgevingen waar uitgebreide maatregelen genomen worden om de veiligheid van de medewerkers te waarborgen. Deze activiteiten worden altijd ondersteund door een HSEQ afdeling of een QHSE afdeling in samenwerking met de afdeling die de kwaliteitstaken uitvoert.

Naast QHSE/HSEQ en VGWM wordt vaak ook de term OSHA gebruikt. Dit staat voor Occupational Safety and Health Administration. Deze is gestart in de V.S. en sinds 1996 is een Europese tegenhanger opgezet (EU-OSHA), European Agency for Safety and Health at work. De EU-OSHA verzamelt en maakt beschikbaar informatie over Occupational Safety and Health te verzamelen en beschikbaar te maken.

De praktijk vraagt om een nieuwe oplossing voor HSSE en HSEQ manuals

Voor de grootste oil service provider ter wereld hebben wij een Quality Health Safety & Environment manual ontworpen. Deze manual is ontworpen om in crisis situaties de gebruiker direct door het unieke snelzoeksysteem te wijzen op de juiste en te volgen verplichte procedures.Door gebruik te maken van een sterk en betrouwbaar bindsysteem dat ook gebruikt wordt voor flight manuals kunnen (delen van) de HSEQ manuals steeds makkelijk worden bijgewerkt door de oude inhoud van een specifiek tabblad in een keer te verwijderen en de juiste, nieuwe bladzijden toe te voegen.

In noodsituaties heeft de medewerker met twee eenvoudige grepen  de juiste informatie over de te volgen procedures te pakken.
Daarmee wordt de kans op een veilige afloop alleen maar groter. Indien nodig kan de manual worden aangevuld met beschrijfbaar papier zodat men ook notities kan maken.

PrefixMedia is een specialist van Quality Health Safety en Environment (QHSE)

QHSE boeken met het unieke snel-zoek-systeem gedrukt of geprint op kunststof of papier.
En op verzoek worden de boeken voorzien van een hersluitbaar en hufterproof mechaniek en tabs.

Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden zijn zijn o.a.
Offshore-,
Olie- en chemie industrie,
vliegtuigindustrie,
HACCP,
Verzorgingstehuizen,
Ziekenhuizen.

Voordelen van deze boeken in kunststofuitvoering

1- In onveilige situaties door het snel-zoek-systeem direct juiste noodprocedure bij de hand.
2- Waterafstotend en vochtbestendig
3- Bestendig van -20 tot +40 graden
4- Robuust, hersluitbaar, kunstof (herbruikbaar) mechaniek
5- Printing On Demand mogelijk bij kleine oplagen
6- Makkelijk up to date houden van inhoud
7- Minder gewicht
8- Makkelijk te reinigen
9- Makkelijk te actualiseren door gebruiker
10- Mogelijk tot toevoegen van beschrijfbaar papier om notities te maken.

Veiligheidheidsinstructies, noodprocedures, gebruiksaanwijzingen – de inhoud verandert snel.

Veiligheidheidsinstructies, noodprocdures, gebruiksaanwijzingen – de inhoud verandert snel. Het is vaak per manual goedkoper om kleine hoeveelheden apart te produceren dan een hele voorraad boeken te drukken en op voorraad te houden.
Terwijl die voorraad er ligt, verandert de tekst en is zijn de boeken achterhaald. En is de voorraad boeken eigenlijk onbruikbaar en dus waardeloos geworden.
Manuals kunnen binnen twee dagen worden besteld, geproduceerd en verzonden worden – binnen en buiten Nederland.
We maken en verzenden duizenden boeken per jaar via PostNL, Nedpak en DHL. Ook alle douane-handelingen regelen wij graag voor u.
Alle soorten opmaken van documenten via onze eigen Web To Print portal via uw eigen inlog toegankelijk.

Waardedocumenten

Bij Prefix Media voegen we waarde toe …….. zelfs aan waardedocumenten. Documenten hebben in het dagelijkse leven een waarde.
Paspoorten en diploma’s hebben bijvoorbeeld ook echtheidskenmerken – en die verzorgen we nu al voor bedrijven.
Daarmee wordt de echtheid van het document gegarandeerd – er kan daarom door ons allemaal in het dagelijks leven één en de juiste waarde worden toegekend aan het document.
Het papier kan voorzien worden met speciale papiervezels die de echtheid waarborgen. Met speciale druktechniek-en wordt de echtheid van het document verder versterkt. Vervalsingen worden daarmee direct herkend.
Als u wilt weten hoe wij dat voor u kunnen doen, en ons u laat verbazen, dan bespreken wij graag onze mogelijkheden.