Werken jullie alleen voor multinationals?

We werken voor multinationals en ook voor het MKB. Gelukkig wel! Dat maakt ons werk heel afwisselend. Voor handleidingen tot visitekaartjes, voor bestelgidsen met tabs tot spandoeken en banieren. Wij doen het. Meer weten? Bel ons op 0172-469100 of mail ons op start@prefixmedia.nl.

Waarin zijn jullie anders dan anderen?

We weten waar we sterk in zijn. Weten we iets niet, dan zeggen we dat ook, en dan weten we waar we het moeten halen. Tegen de juiste prijs. We zijn onderdeel van de Pica Media Groep. Kennis is bij ons schaalbaar.

Websites = communicatie

We houden ons bezig met doeltreffende communicatie. We weten dat uw klant of eindgebruiker bepaalt wanneer, met welk medium (papier of scherm – en vaak beide), hij bereikt wil worden. Wij zorgen dan op papier, met website en app dat communicatie dan het doeltreffend is.

We werken volgens MVO – en proberen dat te zijn

Wij als PrefixMedia hebben bijvoorbeeld ons gecertificeerd als FSC organisatie. Dat wil zeggen dat het papier wordt gewonnen uit beheerde bossen met respect voor de natuur en milieu. Diezelfde zorg proberen we uit te stralen door en vanuit de Prefix organisatie. Dit is geen standaard verhaal over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit is een uniek verhaal over Mensgericht en Mindful Verantwoord Ondernemen (MMVO).