• uw boodschap goed zichtbaar op de grond
  • antislip én slijtvast
  • 100% recyclebaar door de milieuvriendelijke inkt
  • in elke gewenste vorm en grootte te krijgen

Vloerstickers: daar kun je niet omheen

Creëer een hoge attentiewaarde voor jouw product met vloerstickers. Slijtvast én antislip in elke gewenste vorm.

Een veelzijdige plakker

Een vloersticker is ideaal als point of sale materiaal in winkels . Ook veelgebruikt als de bewegwijzering op een beurs. In bedrijfshallen is de vloersticker bijvoorbeeld geschikt als waarschuwing voor heftrucks of om een looppad aan te geven. De vloersticker is als antislip op een trap of een tafel. Is de vloersticker niet meer nodig? Dan verwijder je hem gemakkelijk weer.

Een ideale combinatie met laminaat

Vloerstickers worden meer belast dan andere stickers. Voor tijdelijke indoor of ga voor een hogere kwaliteit voor outdoor met langere gebruiksduur. Vloerstickers kunnen gelamineerd worden tegen vocht en vuil. Heb je een outdoor vloersticker nodig? Kies dan de 3M Ij3662-10 in combinatie met een laminaat.

Zorg dat bij het plakken van de sticker de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 °C is. Bij te warme temperaturen vormt zich een gomachtige lijmlaag en als het te koud is, ontstaat er een brokkelige lijmlaag. Plak de folies voor een optimaal resultaat op een vlakke, droge en vetvrije ondergrond, zodat de lijmlaag goedoptimaal z’n werk kan doen.

Alternatief voor vloerstickers

Zoek je een oplossing voor grotere oppervlakten? Kies dan voor geprint vloerzeil waarmee je complete vloeren omtovert in echte aandachtstrekkers.