Echte opvallers op beurzen en winkelvloeren zijn POS displays voorzien van LED verlichting. Met deze unieke verlichte POS displays neemt opvallen met jouw boodschap weinig tijd in beslag. Het frame wordt zonder gereedschap en binnen vijf minuten in elkaar gezet. Iedereen kan het. Het geheel wordt compleet gemaakt door het verlichte doek aan beide zijden. Een doek dat je steeds kan wisselen.

Eenvoudig modulair uit te bouwen

Het modulair bouwsteensysteem biedt complete flexibiliteit: een rechte muur van verlichte POS displays of liever in en uit springend? Combineer naar eigen wens.

Je vindt verlichte POS displays terug bij evenementen, winkelinrichting, etalages of als wegwijzer in ontvangsthallen. Gebruik een enkel verlichte POS display vrijstaand of juist meerdere voor een modulaire wand. Met een hoogte van 200 cm is jouw boodschap altijd op ooghoogte voor de bezoeker. De verlichte POS display is een eyecatcher van formaat.

Een eyecatcher van formaat: verlicht aan beide zijden

Gemaakt van kunststof: licht en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde transporttas. De losse elementen zijn binnen enkele minuten op te zetten door het slimme plug-in systeem. Geen gereedschap nodig. De geïntegreerde efficiënte LED modules garanderen een homogene verlichting van het textiel en trekken daarom maximale aandacht.  

Signage

Het verlichte POS display kan ook worden gebruikt als permanente bewegwijzering in ontvangsthallen,  als tijdelijke marketingtool, voor gebruik op beurzen en evenementen. Als klantenstoppers, informatievlakken en zelfs kleinere marketingstands.  

Voor beurzen en evenementen, in kantoren en winkels 

Creëer de gewenste sfeer en stijl in kantoren met de verlichte POS display en verander deze vervolgens weer met gemak. Ze vallen als POS materiaal ook op in winkels en etalages.

Verwissel de doeken en jij hebt een nieuwe verlichte POS display.