Huisstijl

Met een doordacht ontwerp wordt een consistent gebruik van de huisstijl verzekerd. Daar hoort ook een vastgesteld kleurmanagement bij. De uitsraling van uw bedrijf en merk wordt ondersteund door juiste en uniforme keuze voor papier en andere materialen.

Drukken en Printen

Een eerste indruk wordt maar een keer gemaakt. Door een gestroomlijnde productie en consistentie in kleurgebruik wordt uw huisstijl en promotioneel drukwerk voorzien van een perfecte afdrukkwaliteit.
Naast papier kunnen wij zelfklevend vinyl, kunststof, hout, metaal, steen, rubber, leer en textiel bedrukken.

Drukwerk veredelen en afwerken

Kraslaag of geurinkt, laminaat en foliedruk, lakken in spot-uv en 3D lakken. Maar natuurlijk ook vouwen, rillen, brocheren, wire-o-bindingen, stansen, perforeren, pregen, met en zonder tabs. PrefixMedia doet het om uw product de juiste indruk te laten maken bij uw doelgroep.

Ook met stickers voor op het raam of op de vloer, en etiketten voor op artikelen. Met of zonder hechtende lijmlaag. Vraag eens naar onze aansprekende voorbeelden.

Printing On Demand

Printing on Demand : kleine oplages met de juiste inhoud – up to date gehouden, gemaakt, verpakt en verzonden.
Prefix maakt al jaren boeken op verzoek (Printing on Demand) van 1 tot een heleboel. Hierdoor behoeft er geen voorraad te worden aangehouden en dat betekent minder kosten.
Cursusboeken, lesmateriaal, gebruiksaanwijzingen – de inhoud van dit soort boeken verandert snel. Het is per boek goedkoper om elk boek apart te produceren dan een hele voorraad boeken te drukken en op voorraad te houden. Terwijl die voorraad er ligt, verandert de tekst en is de voorraad boeken eigenlijk waardeloos geworden.Boeken kunnen binnen twee dagen worden besteld, geproduceerd en verzonden worden – binnen en buiten Nederland.

Speciaal drukwerk – waardedocumenten en PINmailers

Bij waardedocumenten wordt de echtheid van het document gegarandeerd door met papier met speciale vezels die de echtheid waarborgen. In combinatie met speciale druktechnieken wordt de echtheid van het document verder versterkt. Vervalsingen worden daarmee direct herkend.

Heel specifiek is drukwerk met PIN opdruk. Op deze manier kunnen banken en bijvoorbeeld verenigingen hun PIN-codes veilig per gewone post laten versturen.
Nieuw (en daarmee voor onze klanten heel toegankelijk) is dat de unieke PINcode kan worden geprint met een laserprinter op het papier en plastic afdekvel.

Toepassingen van de PINmailer is het verstrekken van PINcodes voor credit en debet kaarten, PIN en PUK codes voor mobiele telefoons, online veiligheidscodes, toegangscodes en Burger Service Nummers.

Het  is voor gebruikers de meest klantvriendelijke PINcode mailer. En heeft de hoogste veiligheidsgraad – accreditatie niveau 4.  Natuurlijk wordt de productie van papier en PIN mailer  gedaan in een volledige veilige omgeving.
Pogingen om de PIN informatie te bemachtigen zorgt dat het plastic vel op het briefpapier direct zichtbaar en duidelijk beschadigd wordt – waardoor direct passende actie kan worden ondernomen – hierdoor wordt een veilig gebruik direct bevestigd.

Brandportal

Een brand portal helpt u en uw medewerkers of retailers bij de consistente toepassing van uw merk en huisstijl.
Huisstijlrichtlijnen, logobestanden, teksten, beelden en audiobestanden worden online beschikbaar.
Het beheren en delen van deze richtlijnen en bestanden wordt hiermee eenvoudiger.Het creëren van nieuwe marketingmaterialen zoals visitekaartjes, folders, advertenties en social media banners wordt door de verantwoordelijke medewerkers zelf worden gedaan met behulp van slimme templates.

Webshopformulieren en acceptgiro’s

Met een doordacht ontwerp wordt het verkopen van webshopartikelen gemakkelijk gemaakt. Formulieren met een geïntegreerd verzend- en retouretiket of een A4 met daaraan een acceptgiro. Dat verzorgt PrefixMedia al jaren voor vooraanstaande webretailer. Al dan niet in samenwerking met de softwareleverancier van uw webshoppakket.

Voor diverse goede doelen als kerkelijke gemeenten en parochies verzorgen wij al jaren de Actie Kerkbalans en de daarbij behorende acceptgiro. Indien gewenst ontwerpen wij een eigentijdse kerkbalansfolder.

Verpakkingen, POS materiaal en presentatie displays

Verpakkingen worden steeds belangrijker als ondersteunend materiaal in het verhaal (story telling) dat u aan uw klant kwijt wil. We maken mooie op uw maat gemaakte verpakkingen.
Ook voor display en POS-materiaal dat een of meerdere keren te gebruiken is, bent u bij ons van harte welkom.