Website ontwerp

Met een doordacht ontwerp wordt uw bedrijf en uw product naar voren gebracht. Op basis van een gesprek werken we een offerte uit. Na akkoord gaan we aan de slag. We maken een designvoorstel, zorgen voor de technische realisatie en zetten de website online. Ook daarna werken we graag samen voor optimalisatie van de gebruikersevaring of het bereiken van nog meer bezoekers. Waardoor er een grotere stroom klanten met aansprekende orders uw kant uitkomt.

WordPress

We hebben WordPress gekozen voor de websites die we bouwen. In combinatie met Genesis.

Dat heeft grote voordelen:
– WordPress is het meest gebruikt CMS ter wereld
– WordPress werkt super gebruiksvriendelijk – u kunt zelf uw website bijhouden
– WordPress is uiterst schaalbaar, wat doorontwikkeling goed mogelijk maakt, ook met webshops
– WordPress is relatief veilig en stabiel
en WordPress in combinatie met Genesis zorgt voor een goede zoekpositie bij Google.

Websites die mobielvriendelijk zijn

Bijna 55% van alle websites wordt bezocht op een mobiel apparaat. Daarom zorgen we dat uw website zowel op het grote scherm van uw bureaucomputer als op de tablet en smartphone goed overkomt. Want die mobiele gebruiker wil een topervaring van uw website op zijn mobiele apparaat.

Online marketing

SEO en SEA? Waarom kost Google AdWords zoveel geld (zonder dat het duur hoeft te zijn)? Hoe krijg je grip op je online marketing activiteiten en budget? Voor ons bekende zaken die wij gebruiken om online marketing toegankelijk te maken.
Dat doen we door je te betrekken bij wat er gebeurt, hoe dat gebeurt en waarom dat gebeurt. Zodat u er zelf van kunt leren. Door maatwerk op het gebied van training en coaching dragen we kennis over. Wij houden namelijk van competente klanten.

Webshops in WordPress en Magento

Wilt u artikelen online verkopen? Dan regelen wij dat voor.
Met een doordacht ontwerp wordt het verkopen van webshopartikelen gemakkelijk gemaakt. Uw website en winkel wordt vormgegeven volgens de laatste inzichten van de consumentenpsychologie. Compleet met afrekeningsmogelijkheden zoals iDeal en artikelen in de promotie zetten.
En indien nodig wordt ook warehousing en verzending via ons geregeld.Kleine webshops bouwen we in WordPress. Grotere webshops bouwen we in Magento. En indien er gekoppeld moet worden aan uw facturatie-systeem of software zodat voorraadniveau’s worden bijgehouden kan dat natuurlijk ook.