Vandaag de dag zijn posters nog steeds één van de bekendste én goedkoopste reclamemiddelen.Posters kunt u in alle maten bij PrefixMedia verkrijgen. Zelfklevende posters superstrak op ramen en gladde oppervlaktes. Er zijn ook watervaste varianten die tegen een spatje kunnen. U bepaalt het formaat, de vorm en de afwerking; wij doen de rest!

Er zijn verschillende soorten posters – deze posters voor op een abri bijvoorbeeld heten lichtbakposters.  Alle reclame knált eruit met verlichting. Een poster in een lichtbak valt nou eenmaal meer op dan een poster in een ‘gewoon’ frame. Denk bijvoorbeeld aan menuborden in cafetaria’s, abri’s in bushokjes en roterende billboards. Allemaal extra opvallend dankzij de verlichting.

Hoge kleurintensiteit

Materialen voor posters in lichtbakken printen wij op een andere manier dan gewone prints. Het gebruik van meer inkten verhoogt de intensiteit van de afbeelding.

Twee materialen

Kies voor posters in lichtbakken uit 2 materialen: Citylight papier of Backlit polyester. Papier is vooral geschikt voor tijdelijke toepassingen, waarvoor de prijs zo laag mogelijk moet blijven. Backlit polyester is de beste keuze voor prints die langere tijd mee moeten gaan.