• Langwerpige banieren inclusief accessoires
  • Kies uit verschillende breedtes
  • Verkrijgbaar als Binnenbanier en Gevelbanier
  • Met B1-certificering (brandvertragend)

Val ook op met banieren aan de muur

Banieren zijn langwerpige doeken die van boven tot onder opvallen en een stijlvolle uiting van een boodschap of merk zijn. Voor binnen of aan de gevel!

Vergroot de uitstraling

Banieren zijn een mooie aanvulling op bestaande uitingen. Bijvoorbeeld als binnenbanier in winkels en showrooms. Deze worden enkelzijdig bedrukt en ze voegen echt iets toe aan de beleving die jij voor jouw klanten neer wilt zetten.
Met de gevelbanier vergroot je de uitstraling van bedrijven ook buitenshuis. In winkelstraten en op industrieterreinen kun je bijna niet om een gevelbanier heen. Door montage op hoogte en de haakse positie is de Gevelbanier voor ieder pand een blikvanger. Met de dubbelzijdige bedrukking is de boodschap aan beide zijden zichtbaar.

Voor openbare ruimtes dankzij B1-certificering

De diverse doeksoorten zijn brandvertragend en zijn daardoor geschikt voor gebruik in bedrijven en openbare ruimtes zoals beurzen. De doeken voldoen aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Verkrijgbaar met verschillende opties

Je hebt voor Banieren de keuze uit verschillende doeksoorten. Binnenbanieren zijn verkrijgbaar in transparante en niet doorschijnende doek.
Binnenbanieren zijn verkrijgbaar in 60, 80 en 100 cm breed en onbeperkte lengte.
De gevelbanieren zijn verkrijgbaar in breedtes van 60 of 80 cm en een maximale hoogte van respectievelijk 2,5 m en 3 m. Kies voor een passend ophangsysteem voor een Gevelbanier of een Binnenbanier.