Uw boodschap moet helder zijn en bruikbaar op verschillende media (papier, digitaal, mobiel).

Omdat uw klant bepaalt via welk medium hij of zij wordt benaderd.  Daarom moet de boodschap helder zijn en aanwezig op in de vorm van papier en digitaal.

Niet alleen met de inhoud maar ook of het in kleur moet of in zwart wit. Onderzoek toont aan dat producten in kleur gepresenteerd worden beoordeeld op design en dezelfde producten in zwart-wit worden beoordeeld op functie. Om maar eens een verschil te noemen. Als u voor gebruiksgemak gaat, dan kiest u voor zwart wit. Gaat u voor de mooie rondingen – dan is alles in kleur echt aan te raden.

Wij zijn experts in het opzetten van marktingsacties op elk papieren en digitale platforms. Vanaf de eerste ontwerpen naar de uitingen op papier en digitaal toe. Als wij er voor zorgen dat uw Facebookpagina geliked worden door uw klanten, dan gebeurt er wat! Klanten die op Facebook fan zijn geworden, bezoeken uw winkel 20% vaker dan niet fans. En ze zijn meer tevreden en voelen zich meer met u verbonden. Waardoor additionele omzet wordt gegenereerd.

Digitaal en papier sluiten elkaar niet uit. Sterker nog ze versterken elkaar. Klanten bepalen het medium waarmee ze willen worden toegesproken. Dus u moet effectief op elk platform aanwezig zijn.

Wij zorgen daarvoor, op papier en digitaal. Omdat we met onze kennis en onze kunde uiteindelijk marketing tot kunst hebben verheven. Bewezen door ervaring en gegrond in wetenschappelijk onderzoek.