Met een paar muisklikken een visitekaartje volledig automatisch visitekaartjes opmaken. Dat kan bij PrefixMedia in uw eigen brandportal. Hoe werkt dit?  Wij bouwen voor u templates en u kunt deze templates vullen via internet. Eén of twee kaartjes kunt u handmatig vullen. Veel kaartjes tegelijk? Dat doen we dan als een bulk bestelling: koppel je Excel bestand met medewerkers aan elkaar en klaar bent u! Zonder specialistische kennis. Gemak dient de mens.

De kosten die u bespaart in uw organisatie als door het jaar geen honderden visitekaartjes per jaar moeten worden opgemaakt, gecontroleerd en in productie moet worden genomen dan kost dit tijd en dus relatief veel geld.

De workflow van automatische drukwerkopmaak, goedkeuring van de drukproef en de uiteindelijke productie van het visitekaartje of business card zijn nu geïntegreerd in één systeem. Eén bestelsysteem voor business cards met een totaaloverzicht in de lopende opdrachten en bestelhistorie. Dat is niet alleen superhandig maar ook enorm veel tijd besparend.

Snel bestellen van visitekaartjes d.m.v.  automatische opmaak

Ook zelf visitekaartjes automatisch opmaken? Lever een PDF bestand aan, we bespreken met de variabelen en we gaan direct voor u aan de slag. Meerdere bestellers kunnen toegang krijgen tot het bestelsysteem voor business cards.  Vooral voor grotere bedrijven en organisaties zijn automatische opmaaksystemen zeer snel terugverdiend. Ook voor de internationale leveringen van visitekaartjes zijn de automatische opmaak en distributie oplossingen 100% geschikt voor uw organisatie omdat buitenlandse gebruikers in de belangrijkste businesstalen van de EU in het systeem worden aangesproken.

De visitekaartjes kunnen enkel of dubbelzijdig bedrukt worden. En om het luxe effect te versterken is laminaat natuurlijk ook mogelijk. Dat werkt onderscheidend.