Wilt u een catalogus laten drukken voor een bepaalde gelegenheid? Om uw klanten extra service te bieden met een goed naslagwerk? Of juist even de aandacht te vragen, want een catalogus laat rustig zien wat u wilt verkopen.  Dat drukken wij natuurlijk voor u verzorgen. Wij maken de catalogus op in uw huisstijl. Eventueel kunt u dat zelf doen in ons PINCA-systeem of uw eigen brandportal.

Zowel de catalogus als de begeleidende brief kunnen wij voor u personaliseren. Dat zorgt er niet alleen voor dat uw catalogus extra aandacht krijgt maar ook langer bewaart wordt en de klant steeds weer met uw communicatie-uiting wordt geconfronteerd.

U kunt zelf uw inhoud bepalen en wij drukken dan uw catalogi naar uw wens. De catalogus kunt u in verschillende maten bestellen. Wij bieden het drukken van catalogi zowel in kleine als in grote oplage aan. Bij een kleine oplage kunt u ook kiezen voor minder pagina’s en de optie uw catalogi in  1 kleur te laten drukken.
Maar dat is wel afhankelijk van uw wensen, uw beoogd doel en uw doelgroep.

 

Een doos om uw catalogus kunt u ook weer laten personaliseren. Dit zorgt er voor dat de conversie ratio van bestellers stijgt.

Op de kosten van verzending in vergelijking met de reguliere posttarieven kunnen wij interessante kortingen realiseren.